Eling’s hage og hobbyblogg

Lappeteknikk og hagesyslar

Regionstreffet

Regionstreffet som Nordfjord lappe og quilteklubb arrangerte var virkelig kjekt. Eg reiste selvfølgelig avgarde uten kamera, så eg har desverre ikkje bilete frå dagen å vise fram. Eg tillet meg å vise til eit par bloggar som har fine bilete rå treffet: Haldis sin blogg http://www.haldis-quilteblogg.blogspot.com/, og Strikkemor(o) sin: http://hildebjorg.blogspot.com/ .

Hanne Schneider heldt eit intressant foredrag om Dear Jane si historie. Ho bobla over av iver etter å fortelje oss alt ho kunne om temaet, og det var slett ikkje lite. Det er fascinerande kor mykje som kan komme ut av at ei dame har laga eit teppe langt tilbake i tid. Ikkje minst er det svært fascinerande når folk vert så engasjerte i det dei styrar med som ho var. Det er nesten som eg kunne få lyst å sy meg eit Dear Jane teppe sjølv…….. Neida, berre tulla, men inspirasjon får ein i bøtter og spann av slike dagar!

Lite dear jane teppe ferdig Hovudgevinstane på lotteriet vårt var 3 tepper som klubbmedlemmane har sydd av blokker frå Dear Jane. Eit av dei var teppet på biletet her. Loddsalet tok verkeleg av, så det vert bra inntekt for klubben. Kjekt at medlemmene får igjen for innsatsen dei har lagt ned for å få til desse teppa.

Kan nokon fortelje meg korleis eg skal linke til f.eks andre bloggar, slik at eg kan skrive navnet til bloggeigaren, og så kan den som vil klikke på navnet og få fram bloggen? (Eh… var det nokon som forstod kva eg meinte her skal tru??)

Reklame

mars 31, 2008 - Posted by | Lappeteknikk

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: