Eling’s hage og hobbyblogg

Lappeteknikk og hagesyslar

Klemmepunger

Neste møte i lappeklubben er det klemmepungar på plakaten. Eg har sagt meg villig å vise korleis ein gjer dette, så difor tenkte eg det kunne være greit å ha med ulike eksemplar å vise fram. Sidan det heller ikkje i går var pent veir, var det perfekt sitte-inne-å-sy veir. Eg rigga meg til på hobbyrommet i lag med dottera mi. Det er faktisk svært så hyggeleg å sitte to i lag når ein syr – sjølv om det er trangt om plassen.

IMG_3471

På biletet over er dei eg lagde ferdig i går. I tillegg har eg nokre som er delvis ferdige, slik at det er lett å vise framgangsmåten på møtet.

På biletet under er den som dottera mi laga. Symaskina hennar er ikkje så god, så det blir litt prøving og feiling for å få sømmane fine. Eg synest ho gjer ein god jobb 🙂

IMG_3476

Den rosa med Angelmerke på er sydd av ein strikka kjole som dottera mi hadde når ho var mindre. Retteleg søt vart den, og ikkje minst mjuk og god. Den har fått karabinkrok, slik at eg kan ha den hengande oppi veska mi. Greit å ha nøklane der, så finn eg dei i alle fall att oppi alt rotet nedi der….

IMG_3473

Guttungen ville ha seg mobilveske. Ikkje så veldig avansert, men absolutt funksjonell. Den er også utstyrt med karabinkrok, slik at han lett kan feste den til sekken eller i ei beltespenne.

IMG_3469

Reklame

september 28, 2009 - Posted by | Lappeteknikk, Søm

4 kommentarar »

 1. Så stilig! Hvor får du tak i de klemmene som holder den sammen? Jeg kunne godt tenkt meg å lage en mobilveske til meg selv! De var nå jammen søte de små klemmeveskene også!

  Kommentar av Krepsemor | september 28, 2009 | Svar

 2. Klemmene kjøper ein dei fleste stader der ein kan kjøpe stoff og utstyr til lappeteknikk.

  Kommentar av eling | september 28, 2009 | Svar

 3. Stiligt var det. Er ikke symaskinmenneske, har ei heller ingen symaskin. Er imponert hva dere syersker klarer. Flott.

  Kommentar av torill | september 29, 2009 | Svar

 4. Så søte da! Digga den angel-veska, den var jo skjønn, rett og slett! 🙂

  Kommentar av nragnhild | oktober 5, 2009 | Svar


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: