Eling’s hage og hobbyblogg

Lappeteknikk og hagesyslar

Hobbyaktivitetar i Praha

Denne veka har eg og far i huset vore på tur til Praha i lag med eit par vi kjenner. Praha viste seg på sitt beste for oss desse dagane. Vi kunne gå rundt i t-skjorte heile dagane, nesten eit lite temperatursjokk for oss etter denne vinteren.

Biletet over viser slottet i Praha, eit av dei mange imponerande byggverk i byen. Sidan dette er ein hobby- og hageblogg, skal eg styre unna noko lang reiseberetning. Sjå bloggen til Lena, ho har masse flotte bilder av turen.

Eg passa sjølvsagt på å nytte tida godt medan eg var på tur.  Her er vi på veg til Kutna Hora med minibuss. Turen tok ca 1 time og 20 min, så då var det godt å ha med noko å henge fingrane i. Med eit strikketøy i rettstrikk kan eg strikke, sjå på naturen og prate samstundes – eit skikkelig «Kindereggprosjekt» med andre ord.

Gensaren skal bli ein speidergenser til guttungen, og den må være ferdig til slutten av april, for då startar leirsesongen. Gensaren var nesten ferdig før Prahaturen, men den viste seg å bli litt i minste laget. Difor rekte eg opp heile og starta på nytt med samme maskeantall, men ein pinnestørrelse større. No ser det ut til at størrelsen blir heilt perfekt.

Reisefølget mitt hadde sjølvsagt også med seg eit prosjekt. Øl, strikking og skravling går veldig fint saman det også 😉 Her er det sokkar som er på pinnane, og selvfølgelig strikkast det også her i eit «skravlevennlig» mønster.

mars 28, 2010 - Posted by | Diverse, Strikking

Éin kommentar »

  1. Ser helt yperlig ut!
    Praha er en herlig plass å være 😀

    Og været høres fortreffelig ut 😉

    Fortsatt God Påske!

    Kommentar av Assa | mars 30, 2010 | Svar


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

<span>%d</span> bloggarar likar dette: